Vega Cecilia

Lite kort om mig

Jag heter Vega och jobbar med porträtt, bröllop och familjefotograferingar. Jag är 42 och bor i Stockholm med min man. Jag har sysslat med foto i ca 15 år och har frilansat ungefär hälften av dom. Mina passioner är djur, måla, handarbete, universum, geologi, arkeologi och att få min balkong så grön och blommande som möjligt.

 

Boka mig som fotograf

Just nu tar jag inga bokningar. Jag har haft helt fantastiska kunder genom åren och jag ser fram emot när jag tar upp möjligheten att träffa nya kunder igen. Jag kommer att uppdatera här när det blir aktuellt.

 

Time For Print

Just nu söker jag TFP-modeller inför våren och sommaren 2023. Läs mer om det här >>

 

Mitt etiskta ställningstagande

Jag ser att djur är kännande individer och köper därför inte skinn, fjädrar eller liknande till mina fotograferingar. Självklart äter jag inte heller djur.
Vid fotograferingar som jag tar betalt för går 5% till en djurrättsorganistation. Det kan variera mellan Djurens Rätt, Hundstallet, SVR, Kottecentralen eller Djurens Ö. Om du önskar en specifik av dessa så går det bra.
Jag ser alla människors lika värde, oavsett etnisk tillhörighet, religion, könstillhörighet, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Jag tror att vi lever rikare liv om vi lever och lär tillsammans istället för att separera oss från varandra.

 

Kontakta mig

Du kan kontakta mig här >>