Porträttfotografering

Om du vill ha porträtt som inte är uppställda utan som känns mer naturliga kan
jag vara rätt fotograf för dig. Jag tar mina bilder utomhus i naturen och porträtten
blir en blandning av skratt och allvar.

 

Jag erbjuder fotografering för

Porträtt (en person)
Parporträtt
Bästa vänner
För sociala medier
Student
Artister, konstnärer, författare od
Övrigt

 

Detta ingår

Ca 2 timmar
Fotografering utomhus
Varierande miljöer
Personligt lösenordsskyddat webbgalleri
Ca 10 digitala bilder
Möjlighet att utöka tid och antal bilder

 

Klicka här
för min portfolio:

Boka fotografering

Just nu tar jag inga bokningar.

Jag har haft helt fantastiska kunder genom åren och jag ser fram emot när jag tar upp möjligheten att träffa nya kunder igen. Jag kommer att uppdatera här när det blir aktuellt.

Är du intresserad av en TFP-fotografering, läs mer här >>

 

Vanliga frågor

Var sker fotograferingen?

Fotograferingen sker i vald vacker miljö. Innan fotograferingen kommer vi tillsammans fram till vilken miljö utomhus som passar dig bäst. Det kan vara en plats du själv väljer för att den är betydelsefull för dig, eller så jag jag föreslå någon vacker plats. Jag har flertalet platser jag återkommande fotograferar vid och vet fungerar bra.

 

Vad gör vi om jag blir stel framför kameran?

De flesta brukar vara lite stela i början, men det gör inget. Det släpper efter en liten stund. Jag tar heller inte så “posiga” bilder, utan kommer be dig att göra saker (inte tramsa runt, utan mer “promenera längst den här stigen och titta på trädet där borta”), vilket gör att du ser mer naturlig ut i bilderna. Jag kommer också guida dig med att t ex vrida lite på huvudet och liknande så att det blir bra.

 

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Olika väder passar för olika typer av bilder. Jag föredrar att fota under gyllene timmen (strax innan solen går ner) och när det är mulet. Om det blir ösregn kanske vi tycker att det skulle kunna bli jättefina bilder, eller så kan vi bara boka om och göra ett nytt försök en annan dag. Vi stämmer av tillsammans så att du kan känna dig trygg.